Hvordan en isolert container kan brukes som ditt kontor

Om din arbeidsplass er på et bygganlegg med lange dager ute, kan det være greit med en arbeidsbenk i ly for vær og vind. Dette blir spesielt viktig på vinterstid, hvor man kanskje har utstyr som ikke tåler kulde og gjerne er opptatt av å holde varmen selv. 

En isolert container kan både gi deg det mobile kontoret du trenger for å arbeide on-site, samt bidra til et behagelig arbeidsmiljø. Det vil få en positiv effekt på arbeidseffektiviteten. Hvor lang reisen fra skrivebordet eller arbeidsbenken til ute i felten skal være, blir helt opp til deg og hvor du plasserer containeren. Mange av arbeidsoppgavene blir også forenklet. Med varme, arbeidslys og strømtilførsel, står ikke en container tilbake for et hvilket som helst kontor du kan jobbe i. 

20 fot isolert container

En av de fremste fordelene med å bruke en container som sitt kontor, er de mange mulighetene de tilbyr. Der standarden ofte er på 20 fot, kommer containere i mange forskjellige størrelser. Derfor kan de fungere som alt fra et lite kontor for kun én person, til en større arbeidsplass hvor du og kollegene dine får hvert sitt skrivebord. Ved siden av å skulle romme en arbeidsbenk, kan containeren også deles opp innvendig. Om du sitter mest bak pulten og tar imot gjester for å legge planer, kan man integrere et venterom og en liten kjøkkenbenk, så du kan servere kaffe. 

Les også: Finn riktig containerløsning

Trivelig arbeidsmiljø

En isolert container holder på temperaturen, noe som er helt uproblematisk med vegger og tak som har femti millimeter tykkelse. Personaldørene som installeres, kommer også med isolasjon. Containeren kan innredes med varmeovn og vifte for å gjøre kontoret så trivelig som mulig. Vinduer og lysarmaturer i taket sørger for godt arbeidslys. Innvendige vegger kan bekles med de fleste typer paneler, hvor det også kan legges inn forsterkninger så tyngre detaljer som verktøyhylle eller -skap kan monteres på veggene.

Stor variasjon på isolerte containere 

En standardløsning på isolert container er på 20 fot, med ISO-standard og CSC-godkjenning. Hvilke spesifikasjoner du trenger, kan komme helt an på hvilken bransje du jobber i. 

Algeco har mange års erfaring med å modifisere containere til kunders eget ønske. Vi har for eksempel en helt egen avdeling dedikert til bestillinger utenom det vanlige, der våre dyktige medarbeidere bruker sin spesialkompetanse til å møte dine ønsker og behov. 

Vi kan hjelpe deg med vår gode kunnskap og løsninger til hva som gjerne trengs til et mobilt kontor, og det er ingen grenser for hva vi kan bygge. Les mer om våre spesialcontainere her