Hvorfor velge Algeco?


Uansett om du trenger en midlertidig barnehage, midlertidig losjering av personell, en frysecontainer eller andre smarte rom- og oppbevaringsløsninger til ditt prosjekt, så leverer vi raskt, kostnadseffektivt og skreddersydd til ditt behov. Vi tilbyr både salg, utleie og leasing av modulbygg, brakker og containere, og tusenvis av kunder benytter seg av våre løsninger. Å kjøpe, leie eller lease våre produkter er enkelt:
Ta kontakt med din nærmeste Algeco-selger, så hjelper vi deg. 


Modulbygg krever mindre energi å produsere enn permanente bygg, og ressursene blir bedre utnyttet enn med tradisjonelle byggemetoder. Dette bidrar til å redusere klimaavtrykket til prosjektet. Modulene og enhetene blir brukt flere ganger og har lang levetid. I tillegg jobber vi for redusert bruk av plast, og vi jobber kontinuerlig for å utvikle grønne, innovative løsninger. 


Vi leverer presist og monterer raskt og effektivt, og vi demonterer og henter når prosjektet er ferdigstilt. Vi kjenner og følger alle krav til modulbygg og leverer effektive løsninger som oppfyller disse kravene. 


Skulle du trenge hjelp til noe, stiller vi opp og hjelper til også etter at installasjonen er fullført. Vi svarer raskt på spørsmål og tar oss av eventuelle problemer du måtte ha. 


Algeco er en del av Modulaire Group, verdens ledende modulbyggselskap, som betyr at vi har tilgang til ressurser, utstyr, kompetanse og erfaring globalt.

250 000

enheter


Vi tilbyr et stort utvalg av produkter i hele Norden, over 20 000 tilgjengelige enheter.

25

land


Global tilstedeværelse og lokal ekspertise. 

4000

ansatte


Få raske svar og ypperlig kundeservice.