Finn riktig containerløsning

Skal du leie eller kjøpe containere til et prosjekt, men usikker på hvilke du skal velge? Her er våre råd til hvordan du kan finne riktig containerløsning som passer ditt behov.

Hva skal containeren brukes til?

En container er ikke lenger bare en container. Den har utviklet seg til å bli et viktig hjelpemiddel som kan implementeres i en rekke ulike prosjekter.

Enten du trenger et mobilt verksted innredet med hyller og arbeidsbenk, en HMS-container tilpasset myndighetenes krav til redningsutstyr, eller du er på utkikk etter mer langsiktig lagringsløsninger, finnes det i dag mange containere som er laget for ulike bruksområder. 

Mange containerløsninger kommer også med elektrisk opplegg og belysning – ja, det finnes egentlig få begrensninger i dagens marked.

Andre populære containere du kan leie er: 

  • 20 fots lagercontainer: Den vanligste størrelsen av containere vi leier ut. Mål som passer godt til transport og som kan tilpasses ditt behov. 
  • Kjøle- og frysecontainere: Containere i ulike størrelser utstyrt med aggregat.
  • Byggeplasscontainer: Perfekt for ulike byggeprosjekter og kommer i alle størrelser tilpasset etter dine ønsker. 

Les også: 10 containere du kan leie eller kjøpe hos Algeco

Hvor mye skal containeren romme? 

Dette virker kanskje som en selvfølge å tenke på når du er på utkikk etter en container, men det er verdt å nevne likevel. Containere kommer i alle mulige størrelser og med ulike funksjonaliteter. Dersom du kun trenger plass til lagring eller trenger en smart måte å frakte en større frakt – både til lands og til vanns – finnes det standardcontainere i et bredt utvalg av størrelser tilpasset nettopp dette.

3 eksempler på ulike containerstørrelser er:

  • 6 fots lagercontainer: Dette er den minste enheten vi har. Passer godt til frakt og oppbevaring.
  • 20 fots ISO Open Side-container: En container i den mest ettertraktede størrelsen og designet likt en standard shippingcontainer, med åpning på siden for enklere tilgang.
  • 40 fots ISO-container: Møt vår største container, som er CSC-godkjent og passer godt til sjøtransport. 

Ser du etter en spesialtilpasset container? 

Ved siden av å kunne velge en spesialcontainer, kan du også få installert ulike type funksjoner som benkeplater, kompressorer, hyller og strømtilgang, eller andre løsninger som ikke finnes i akkurat den containeren du trenger. 

Det skal også nevnes at det finnes spesifikke containere perfekt til prosjekter eller eventer som krever tilgang på for eksempel salg av tjenester, adgangskontroll eller toalettfasiliteter.

Trenger du en container vi ikke har tenkt på enda?

Det fikser vi! Vi er opptatt av at kundene våre skal få maks ut av tjenestene de bestiller hos oss og derfor tenker vi gjerne utenfor boksen med deg. 

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å finne containeren som passer dine planer og behov.