Boligrigg og camp

Istedenfor å skaffe innkvartering i privatboliger, som igjen krever transport til og fra arbeidsplassen, kan det lønne seg å bestille en skreddersydd boligrigg til anleggsarbeiderne. 

Hos oss får dere midlertidige og moderne boligrigger med ferdig innredning og gode fasiliteter – vi tilbyr kort byggetid og lang erfaring. Høy komfort, praktiske løsninger og funksjonalitet er felles for alle våre camper. Her kan arbeiderne føle seg som hjemme selv om de er milevis hjemmefra, og bo godt i et sosialt og hyggelig fellesskap. 

Vi leverer også nødvendige kontor- og servicebygg med blant annet bank, postkontor, butikk, lege- og tannlegekontor. Fellesanleggene kan inkludere resepsjon, administrasjonskontor, kantine og velferdsfasiliteter som trimrom, kiosk og pub. Alt tilrettelegges etter arbeidernes behov. 

Slitesterke materialer, sunt inneklima, trivsel og funksjon er blant våre viktigste prioriteringer. Vi skaper gode løsninger som innfrir kundenes behov, og har kompetansen som trengs til å møte utfordringer i form av infrastruktur og preferanser.