Stavanger Universitetssykehus

Algeco med brakkerigg til nytt Stavanger-sykehus

Landet avtale med Norges største byggeplass. 

Algeco har inngått avtale med Helse Stavanger/Nye Stavanger universitetssykehus om å utvide brakkekapasiteten. Det nye sykehuset melder at god fremdrift er årsaken til utvidelsen, samtidig som det må sikres bedre og tilstrekkelig avstand mellom alle som skal ha arbeidsdagen sin i brakkene. 

– Det blir stadig flere folk her på byggeplassen, og de skal ha kontorer samtidig som vi må etterleve FHIs smittevernregler. Etter hvert kommer vi nok til å trenge bedre kapasitet på mannskapsbrakkerigg også. Nå har vi inngått en avtale om dette med Algeco, inkludert mulige opsjoner for fremtidige behov, forteller Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS. 

I første omgang er det avtalt leie av kontorbrakkerigg for et år, med opsjoner om forlengelse av leietiden samt leie av flere mannskapsbrakkerigger. Kontrakten er verdt over tre millioner kroner.

– Dette er en viktig avtale for oss, og vi er stolte over å vinne kontrakt her – som per i dag er landets største byggeplass. Nye SUS trenger bedre plass og de trenger det raskt, og det skal vi fikse, sier Bjarte Brunes, anbudsansvarlig for Algeco.