Personvern, informasjonskapsler og vilkår


Gjelder fra dato 29.06.2018


Algeco er forpliktet til å beskytte ditt personvern ved å følge alle gjeldende lover og retningslinjer innenfor personvern, inkludert EUs personvernforordning, GDPR. Informasjonen vi samler inn handler om å optimalisere brukeropplevelsen, samt forstå og tolke trafikkmønstre på våre nettsider samtidig som vi støtter arbeidet med løpende forbedringer i funksjonalitet og navigasjon.


Vi er opptatt av å beskytte anonymiteten til våre besøkende, enten informasjonen hentes ved bruk av informasjonskapsler eller i tilfeller hvor du oppgir e-postadresse eller annen kontaktinformasjon. Algeco gjør aldri denne informasjonen tilgjengelig for andre, tredjeparter, med mindre det er direkte relatert til å håndtere dine forespørsler eller overholde juridiske krav.


Personvernerklæringen beskriver hvorfor vi samler inn dine personlige opplysninger, hvordan vi bruker dem og hvordan dine personopplysninger sikres.


Personvernerklæring


Ved å få tilgang til og bruke våre nettsider, aksepterer du vilkårene i denne personvernerklæringen.

Les mer her


Dine informasjonskapsel-innstillinger


Hvis du ikke ønsker å motta bestemte kategorier av informasjonskapsler – såkalte cookies – på våre nettsider, kan du bruker dette verktøyet til å slette eller deaktivere disse.

Les mer her