Ofte stilte spørsmål

Våre løsninger kan tilpasses ditt behov. Alt fra en enkelt enhet til campløsninger for hundrevis av mennesker.

Moduler og brakker: Enkle løsninger som vi har på lager kan leveres i løpet av noen arbeidsdager, mens store, komplekse løsninger naturlig nok tar litt lenger tid. Fortell oss om deres ønsker og behov og vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme disse. 
Containere og reefer: Standardprodukter er lagervare og kan leveres fortløpende. Ombygningsjobber i verksted vil variere fra 2 til 4 uker. Produkter som bestilles fra Europa vil kunne leveres på 2 til 3 uker, mens det som kommer fra Kina må påberegnes 3 til 4 måneder.

Sammen finner vi den beste løsningen for ditt prosjekt – alt fra at du henter og monterer modulene selv, til at vi overleverer et nøkkelferdig bygg.
 

Ja, ved våre avdelinger i Stavanger og Haugesund vil vi kunne tilby dette. Ellers har vi mannskapsvogner med toalett ved de fleste avdelinger.

Brakker/dagrigger/moduler/camp: Våre løsninger kan leies for både korte og lengre perioder. Ta kontakt for å få et tilbud tilpasset akkurat ditt behov. Minste leieperiode for en oppført rigg er en måned.
Reefer: 1–10 dager på kjøle- og frysecontainere, andre produkter belastes for minimum en måned.
Forskaling: Her gjelder en minste leietid på 10 dager, utover det beregnes dagsleie.
 

Her føres det opp avtalte e-postadresser til de enkelte fellesområdene på Business Areas/virksomhetsområdene.

Som oftest er fundamentene en del av vår leveranse, da dette må tilpasses det enkelte bygg, modul eller brakke.

Moduler som blir satt opp i direkte tilknytning til et anleggsområde er ofte unntatt søknadsplikt. Fortell oss om ditt prosjekt, så finner vi ut av hva som er nødvendig.
 

De fleste av våre produkter kan både kjøpes og leies, uavhengig av virksomhetsområde. I tillegg har vi en brukthandel på større enheter, være seg container, modul eller brakke.

Risikodekning kjøpes separat, utifra hvilken dekning og egenandel som ønskes. Vi har tre forskjellige risikodekningsmuligheter du kan velge mellom.
 

Ved utlevering av vårt leieutstyr skal du ha fått oppgitt hvordan du kan kontakte oss ved feil og mangler. Har du ikke det? Se på våre hjemmesider og ta kontakt med din nærmeste avdeling eller selgerkontakt.
For service på kjøl og frys (reefer) har vi egen e-postadresse: Kulde.no@algeco.com
 

Ja, mange av våre bygg har stått på samme lokasjon i flere tiår. Dersom et bygg skal stå lenger enn to år, vil søknadsprosessen være mer omfattende. Vi leverer også permanente bygg med de samme modulene.

Se på våre hjemmesider under «Ledige stillinger» eller ta kontakt med vår HR-avdeling.