Tenk moduler til ditt neste skoleprosjekt

Barn fortjener best mulige forhold under skolegangen. Det får de i moderne modulbygg, som det er lett å trives i. En perfekt løsning for de som leter etter et midlertidig eller permanent skolebygg.

Barn trenger de rette forutsetningene for å lære. Det samme gjør lærere og skoleansatte for å undervise. Velger du å bygge med moduler kan du regne med lyse, godt isolerte og tilgjengelige lokaler, tilpasset behovene til både ansatte og studenter.

– Et skolebygg skal være et godt sted å lære, gjerne i mange timer i strekk, da er det viktig med god ventilasjon og godt lys. Våre skolebyggkonsepter består av standardiserte bygg og moduler som er skalerbare og enkle å utvide ved behov. Kundene våre opplever høy grad av kvalitet i både konseptet og de gjennomtenkte tekniske løsningene, sier Glenn Bakke, Key Account Manager i Algeco. 

Algeco har lang erfaring med å produsere og levere skolelokaler. De kan bygges i flere etasjer og du kan stole på å få hjelp og støtte gjennom hele prosessen – fra idé til ferdig bygg.

– Modulløsninger er svært raske å etablere når behovet oppstår. En annen fordel med modulbaserte løsninger er at det er enkelt å utvide en midlertidig løsning ved å legge til nye moduler. For kunden tilbyr vi også et bekymringsfritt leieforhold, da vi har ansvar for blant annet service på tekniske anlegg, byggkontroll osv. Totalt sett er moduler en god løsning – både for midlertidige og permanente bygg, sier Kjell Sørli, Key Account Manager i Algeco.

Moduler fra Algeco

  • Nordic High Class
    Den kresne vil ikke bli skuffet av Nordic High Class, Algecos bestselgende modul for skoler og førskoler. Modulen tilhører toppsjiktet på markedet og det merkes knapt at lokalene er flyttbare.
  • Uniteam
    Med Uniteam-modulen kan lokalene tilpasses etter hvert som barnekullene blir eldre, uten at du trenger å bytte lokaler. Dette inkluderer vannbårent varmesystem, CO2-styrt ventilasjon og komfortvarme i gulv som standard.
  • Maxi
    Maxi er Algecos mest velprøvde modulkonsept, med uslåelig fleksibilitet takket være de bevegelige veggene. Den viktigste teknologien er på plass, og du får også uendelige tilpasningsmuligheter.

Vil du vite mer om våre moduler?

Klikk her for å komme til vårt produktsortiment!