Leie container? Derfor bør du velge containerutleie hos Algeco

Algeco er en ledende leverandør av containere i Norden. Hos oss kan du leie et bredt utvalg av containere i ulike størrelser og design, inkludert spesialcontainere og kjøle- og frysecontainere. Å leie container kan være både enklere og rimeligere enn å kjøpe.

Container til leie tilpasset ditt behov

Enten du ser etter leasing av container eller du ønsker å kjøpe, så har Algeco et bredt tilbud av containere. I vår portefølje finner du alt fra lager- og verkstedcontainere til kiosk- og utstillingscontainere – og mye mer. Vi er uansett opptatt av at vi skal være først ute med det siste på markedet for å gi deg den beste løsningen for ditt behov. 

Se vårt containerutvalg her.  

Det flotte med containere, er nettopp at det finnes få begrensninger på hva du kan bruke dem til så lenge du vet hvordan du skal få mest mulig utbytte av dem. Vi i Algeco har lang erfaring med å skreddersy containere til både enkeltpersoner og til større, mer langvarige prosjekter.

Noen eksempler på spesialcontainere er: 

  • Verkstedcontainere
  • Mottakscontainere ved sykehus og pleieinstitusjoner
  • Hundeburcontainere 
  • HMS-containere 
  • Kjøkkencontainere
  • Kjøl- og fryscontainere
  • Kontorcontainere
  • Byggeplasscontainere

Vi skreddersyr spesialløsninger til hver enkelt bestilling tilpasset og designet for ‒ uten at du behøver å kjøpe containeren. 

Les mer om spesialcontainere her.

Leie ISO-container eller lagercontainer? 

Ser du etter leie av standardcontainer, kan du velge mellom ISO-container eller lagercontainer. Forskjellen på ISO-container og lagercontainere er først og fremst at ISO-containerne våre er CSC-godkjent og kan derfor brukes til sjøtransport. 

Lagercontainerne egner seg veldig godt for lagring av varer, mens ISO-containerne passer godt til både lagring, last og transport. Begge kan benyttes for ombyggingsforsmål. De kommer i ulike størrelsestyper (hvorpå 20 fots lagercontainere er den vanligste og mest populære størrelsen) og kan tilpasses til dine ønsker hva gjelder hyller, elektriske installasjoner, uttrekkbare skuffer, ventilasjon, personaldør og arbeidsbenk. 

Se vårt utvalg av standardcontainere her.

Konkurransedyktige priser på leie av container og kundeservice på høyest nivå 

Er det noe vi virkelig verdsetter, så er det fornøyde kunder som kommer tilbake. Vi elsker en utfordring, og kommer gjerne på befaring til ditt prosjekt – sammen finner vi en løsning som passer akkurat deg.

Priser hos oss varierer ut ifra hvilke krav du stiller til din container ‒ trenger den for eksempel noe spesielt tilbehør for å optimalisere lagringsplass, brukervennlighet og funksjonalitet? Det kommer også an på hvorvidt du skal leie eller kjøpe. Vi hjelper deg uansett med å finne en løsning som passer best for deg, og vi sørger for å få din container på plass raskt og effektivt.

Selv om utvalget er stort og mulighetene mange, må det ikke gå på bekostning av kvaliteten på containerne. Det er viktig for oss å tilby produkter av høyeste kvalitet som varer i mange år. Lang levetid er dessuten godt for miljøet, da sparer vi energi og materialer som hadde gått med til ny produksjon.

Har du lyst til å høre mer om våre containere? 

Enten om du ønsker å kjøpe kvalitetscontainere til en god pris, eller er på utkikk etter å leie, finner du det du trenger hos Algeco. Ta gjerne kontakt med din lokale salgsavdeling for en hyggelig og uforpliktende samtale.