Visste du at det er mulig å leie en spesialcontainer?

Ja, det er faktisk mulig å skaffe seg en skreddersydd container som møter alle dine behov, uten at du engang trenger å kjøpe den.

Containere løser i dag flere problemstillinger i utallige bransjer. De kan fungere som kontorer, bli brukt offshore, være verksteder, benyttes til å lagre og oppbevare miljøfarlige kjemikalier og mye, mye mer. Det er faktisk ganske enkelt å tilpasse en container etter dine nøyaktige ønsker og behov. Likevel er det ikke alle som har mulighet eller ønsker å kjøpe disse løsningene. Så hvorfor ikke leie?  

Kan jeg leie en spesialcontainer?

Det enkle svaret her er selvsagt ja. Du kan få en container spesialtilpasset, og fremdeles velge ikke å kjøpe den. Dersom du kun skal ha containeren i en kort periode, eller ikke vet om du må velge andre løsninger fremover, kan det lønne seg å leie spesialcontaineren.  

Leieprisen avhenger av hvilken spesialcontainer du ønsker, og hvilke tilpasninger og løsninger du velger. Hos oss kan du få ulike leieavtaler basert på leieperioden du ønsker deg, samt eventuelle tilpasninger av containeren. Usikker på hva som er mest gunstig for deg? Vi hjelper gjerne til med å skreddersy en avtale, så vel som en container.  

Hva er en spesialcontainer?

Algeco kan designe og bygge innovative containere som møter dine krav. En spesialcontainer er nettopp dette – en container vi spesialtilpasser for deg. Det finnes mange typer spesialcontainere som kan benyttes til utallige formål, og ha et hav av forskjellige innvendige og utvendige løsninger. 

Vi kan eksempelvis isolere alle våre containere, montere dører og vinduer, sørge for god ventilasjon og et godt inneklima, montere hyller og skap, belyse containeren og sørge for at den har strøm, få på plass toaletter, bad eller andre tekniske installasjoner. Dersom du vil ha ditt eget utstyr installert i containeren, vil vi kunne samarbeide med deg for å få til dette. Våre spesialcontainere kan også kles etter dine ønsker, og dersom det er viktig for deg å vise frem firmafarger eller logoer, får vi til dette også.  

Ønsker du ikke å bruke mye tid på å skreddersy din spesialcontainer, kan du heller velge standardiserte løsninger. Her kan vi i Algeco selvsagt være behjelpelige med å velge ut en modell som passer for deg. Typiske spesialcontainere vil være: 

 • Miljø/kjemikaliecontainere 
 • HMS-containere 
 • Containere med strøm og lys 
 • Containere med reoler 
 • Isolerte containere 
 • Dekkreolcontainere 
 • Sprengstoffcontainere 
 • Verkstedscontainere 
 • Hundeburcontainere 
 • Mottakscontainere ved sykehus og pleieinstitusjoner
 • Kjøkkencontainere 

Få en spesialcontainer fra Algeco designet, bygget og levert raskt

Uansett om du ønsker å kjøpe eller leie en spesialcontainer, vil Algeco kunne ta på seg oppdraget raskt og effektivt. Din container kan bli ferdigdesignet, ferdigbygget og levert på utrolig kort tid. Vi kan ferdigstille containere til alle typer industrier og bruksområder.  

Trenger du hjelp med å finne ut hvilken løsning som passer best for deg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så kan vi sammen se på om det er mest fornuftig å leie eller kjøpe – og hvilke spesifikasjoner du bør få på plass i din container.