10 containere du kan leie eller kjøpe hos Algeco

Containere kan brukes til det meste. Fra langtidslagring i kjølecontainere til livreddende HMS-containere til smarte romløsninger: hos oss finner du skreddersydde løsninger fra en leverandør med over 50 års erfaring fra et globalt marked. Her er ti ulike containere du kan både leie og kjøpe hos oss:

1. Kjøle- og frysecontainer 

Pass på at varene dine oppbevares i riktig temperatur. Med våre kjøle- og frysecontainere får du muligheten til å kontrollere temperaturen i containeren med hjelp av et aggregat, uansett om du skal ha det varmt eller kaldt. Dette er en etterspurt vare som vi ser mange kunder får glede av ‒ både når de skal lagre noe over tid eller de trenger å frakte varer over lange avstander. Du kan i selvfølgelig velge mellom ulike størrelser på din kjøle- og frysecontainer. 

2. Byggeplasscontainer 

Lagre alt av verktøy og redskap du trenger på byggeplassen din! Vi skreddersyr din byggeplasscontainer og sørger for at du får mulighet til å ha en ryddig og oversiktlig lagring av utstyret du og dine medarbeidere har behov for. Containeren utstyres med god isolasjon, elektrisitet, lys i tak, arbeidsbenker i stål, hyller, verktøyskap ‒ alt ut ifra bedriftens ønske. Du vil oppleve at det effektiviserer arbeidsdagen betraktelig når du har alt av redskap rett i nærheten. 

3. Verkstedcontainer 

Sikre arbeidsdagen din med en trygg og praktisk verkstedcontainer. Våre verkstedcontainere er tilrettelagt for enkle containerverksted både til privatpersoner og til mer omfattende og store byggeprosjekter. Alle løsningene vi leverer kommer med god isolasjon, ventilasjon og belysning. I tillegg får du med en arbeidsbenk og hyller og sikre skap til oppbevaring. Alt er tilrettelagt for at du skal få et best mulig arbeidsrom til å gjennomføre ditt prosjekt.  

Les også: Container som verksted? Dette må du vite 

4. Kioskcontainer 

Trenger du en kioskcontainer til et kommende arrangement? Hos oss kan du velge mellom 10 og 20 fots isolerte kioskcontainere som kommer med tilgang på lys og strøm, slik at du kan få best mulig ut av kioskoppsettet. Containerne kan bli levert med enten skyvevinduer eller luker ‒ alt ut ifra hva du ønsker. Vi kan også komme med anbefalinger til din kioskløsning for å sørge for at du får et best mulig sluttprodukt. 

5. Sprengstoffcontainer

Skal du lagre sprengstoff har du behov for en robust, sikker og solid containerløsning som tåler et trøkk. Sprengstoffcontainerne vi leverer er nettopp dette, pluss at de er bygget for å holde tyver unna. Vi tilpasser containeren til dine behov. I tillegg kan vi levere sprengstoffcontainer med godkjent alarmsystem for å ytterligere heve sikkerheten. 

6. Utstillingscontainer 

Ser du etter en utstillingscontainer som kan spesialtilpasses dine behov? Vi gjør nettopp det! Utstillingscontainerne designes akkurat slik du ønsker den. Velg fargen du liker, plassering av logo (dersom du ønsker det), vinduer og dør. Containerløsningen er samtidig utrolig enkel å frakte ‒ både på bil, bane og båt.  

7. HMS-container 

Våre 10 fots HMS-containere kan være hendig å ha på arbeidsplasser med arbeidsforhold hvor farer kan oppstå ‒ og i noen tilfeller er en slik container livreddende. Vi leverer HMS-containere tilpasset til å møte myndighetenes krav til førstehjelpsrom og kommer med en komplett sikkerhetspakke. De er også ISO-standard og CSC-godkjente. 

8. Standardcontainere 

Dersom du er på utkikk etter en standardcontainer, har vi flere å velge mellom. Vi tilbyr alt av størrelser og ulike løsninger for å sikre frakt og oppbevaring. Selv om disse containerne ikke er CSC-godkjente, er de av god kvalitet og de kan tilpasses ditt behov og brukes til ulike typer lagrings- og ombyggingsformål. 

9. Lagerhotell 

Trenger du et sted å lagre tingene dine over en kort eller lengre periode? Sjekk ut våre lagerhotell lagerhotell på ulike plasser i Norge! Er du en privatperson som ser etter et sted å plassere møbler og annet krimskrams mens du flytter, ønsker du å frigjøre litt plass fra boligen du, eller kanskje du leter etter et varelager for en bedrift? Vi har containerløsninger i ulike størrelser i våre lagerhotell ‒ hvor den mest solgte løsningen vi har er på 20 fot (14,5 kvadratmeter). 

10. Isolerte containere 

Vi leverer godt isolerte containere som vi kan innrede akkurat slik du ønsker –  med hyller, verktøy, HMS-produkter, kjøkkenløsninger og mye mer. 

Med over 50 års erfaring i bransjen, har vi så langt levert over 300 skreddersydde containerløsninger innen mange forskjellige bransjer og til et bredt utvalg av bedrifter og privatpersoner. Du vil få den beste kundeveiledningen av kreative hoder som elsker å finne nye måter å bygge containere på. Ønsker du en container du ikke kan finne i produktsortimentet? Det går helt fint! Vi liker å bli utfordret og være først ute med det siste. Sammen finner vi en løsning.

Fant du ikke containeren du lette etter? Vi har mange flere containerløsninger og annet tilbehør, og om du ikke finner riktig container for deg, ta kontakt med oss og vi finner løsningen du trenger for å gjennomføre ditt prosjekt!