Unikt modulkonsept på vei ut i markedet

Algeco jobber for å stå i spissen for sikkerhet, ESG og produktutvikling. I arbeidet med det nye modulkonseptet er alle tre områdene inkludert.

– Vi utvikler ikke bare en ny modul, men et kundeorientert helhetskonsept, sier Kjell Ivar Myrvang, driftsdirektør i Algeco Nordics.

At fremtiden er like viktig som nåtiden, er en tankegang som gjennomsyrer hele Algeco. Og den tankegangen setter også sitt preg på storsatsingen som er under utvikling og slippes på markedet i 2024.

– Vi skal tilby produkter som går foran når det gjelder energi, miljø og ESG generelt. Nå lager vi en modul som er tilpasset hele det nordiske markedet, sier Kjell Ivar Myrvang.

Det er et produkt som egner seg spesielt godt for skoler, barnehager og semi-permanente kontorer. Den skal tilbys både for utleie og salg.

– Fremtidens krav til energi og miljø er i fokus. Vi optimerer for best mulig innemiljø hvor brukeren skal føle seg komfortabel. Det er ikke bare en ny modul, men et kundeorientert helhetskonsept, sier Kjell Ivar og fortsetter:

– Vi legger stor vekt på ESG og bærekraft i alt vi gjør. Det er stort fokus på resirkulering i vår bedrift.

Satsingen vil også komme Algeco til gode som leverandør.

– Vi får større mulighet til å kontrollere og standardisere produksjonen, noe som igjen gjør oss mer kostnadseffektive og konkurransedyktige på alle plan.


Vil du lese mer om Algecos nåværende modultilbud?

Klikk deg inn her!