Trenger du ekstra frysekapasitet til skadedyrbekjempelse?

Algeco kan hjelpe deg med å bekjempe skjeggkre, sølvkre og andre typer skadedyr. Hos oss kan du leie eller kjøpe frysecontainere av god kvalitet.

Mange private og offentlige bygg kan oppleve utfordringer med skadedyr. I Norge er sølvkre og skjeggkre svært vanlig, og kan raskt spre seg. Veggedyr har blitt et økende problem, og det er fremdeles mange som opplever uønskede klesmøll. Når det først dukker opp skadedyr, kan de være vanskelig å bli kvitt. Det gjelder å ha god frysekapasitet, slik at du får bukt med problemet en gang for alle.

Vi kan tilby frysecontainere i ulike størrelser

Hos oss kan du få frysecontainere i ulike størrelser. Våre frysecontainere kan enkelt holde temperaturer helt ned til -40 grader celsius. Vi har leveringsklare containere i størrelsene 10, 20 og 40 fot. Dermed vil du enkelt dekke behovet for frysekapasitet.

For å bli kvitt skadedyr, bør det som er infisert legges i en frysecontainer. Her vil du ha plass til å oppbevare alt fra møbler og tepper til madrasser, dyner og klær.

Algeco har varme-, kjøle- og frysecontainere

Algeco tilbyr varmecontainere, kjølecontainere og frysecontainere. Alle våre containere er utstyr med aggregater som sørger for riktig temperatur. Aggregatene kan stilles inn på temperaturer fra -40 til +60 grader, alt etter ønske. Dermed får du perfekt lagring, uansett om noe skal oppbevares varmt eller kaldt.

Når det kommer til bekjempelse av skadedyr, vil du ha behov for ekstremt lave temperaturer. Algeco har depoter rundt om i landet med containere klare til å fryse ned og bekjempe en rekke skadedyr. Vi kan levere i hele Norge, og har fryselagerhotell ved alle våre avdelinger.