Raskeste byggemetoden – gjenbruk av moduler

Algeco tilbyr både ny produksjon og resirkulering av eksisterende moduler. Gjenbruk er ikke bare gunstig for miljøet – det er også et godt valg for lommeboka. Dessuten betyr det rask byggetid.

Med Algeco får du fleksible kvalitetsprodukter som kan løse en rekke utfordringer i samfunnet. Behovet for lokaler og overnattingssteder er stort. I tider der materialmangel, usikkerhet og lange leveringstider råder, kommer Algeco med løsninger.
– Du får mange kvadratmeter på veldig kort byggetid, og kan velge om du vil leie eller kjøpe. De fungerer også utmerket som tillegg til eksisterende bygninger. Installasjonen er veldig rask, som betyr at vi knapt behøver å forstyrre den daglige driften rundt, sier Glenn Bakke, Key Account Manager i Algeco Norge.

Ved å velge en løsning fra Algeco, sparer man dessuten stort. Framfor alt tid, penger og miljø.
– Byggingen tar noen få uker. Våre modulbygg kan dessuten gjenbrukes til nye prosjekter. Sammenlignet med å bygge nytt, betyr det både kostnads- og miljøbesparelser, sier Glenn Bakke.
– Byggene kan brukes til alle type aktiviteter. Overnatting, skoler, barnehager, kontor… Det er bare fantasien som setter grenser. Akkurat nå har vi flere moduler tilgjengelig for salg og leie, på både kort og lang sikt. Om behovet skulle øke eller minske, ordner vi det enkelt.

Send en forespørsel om hvilke bygg som er tilgjengelig for omgående levering!

Se tilgjengelige moduler på lager, klikk her!