Oddbjørn er ny distriktsansvarlig for Møre og Romsdal

Etter tre år er Oddbjørn Grimsmo tilbake i containerbransjen – og hos Algeco. Nå er han ny som distriktsansvarlig for Møre og Romsdal. 

– Det føles veldig bra. Algeco er et flott firma med et sterkt produktspekter, sier Oddbjørn.

Selv om Oddbjørn Grimsmo er ny i jobben, er han et kjent navn i firmaet. Fra 2017 til 2021 jobbet han som salgsansvarlig for kjøle- og frysecontainere hos Malthus Uniteam. Deretter fulgte han med i sammenslåingen til Algeco, før han forlot for å selge væske-til-vann/luft-til-vann varmepumper.

Men nå er han tilbake i Algecos blå farger. I en ny rolle – der han er distriktsansvarlig for området Møre og Romsdal.

– Det var et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Jeg trivdes godt sist og ser nå frem til å bygge opp kundenettverket her i regionen, sier han.

– At Algeco har et sterkt merkevarenavn og så gode produkter, gjør det enda morsommere.

Han beskriver seg selv som en ”typisk nordmøring”. En sosial og jovial fyr, som brenner for å løse problemer og finne gode løsninger. Egenskaper som passer perfekt i Algecos containeravdeling.

– Her ser vi ingen hindringer, bare løsninger. Våre containere er utmerkede produkter for å enkelt skape store lagringsplasser. Dessuten finnes det mengder av andre fordeler. Som at den er flyttbar og at vi kan skreddersy løsninger som passer hver enkelt kunde. Vi er rett og slett Spacemakers.

Ved siden av jobben vier Oddbjørn mye tid til familien. Andre store interesser er fiske på fjellet, amerikanske biler og ikke minst å fly med modellfly.

– Jeg har en gammel Corvette stående i garasjen og flyr store skala modellfly med jetmotorer.

Ønsker du å komme i kontakt med Oddbjørn?

Send e-post til Oddbjorn.Grimsmo@algeco.com eller ring +4746741442