Nytt samarbeid med Mavako

(Montasjefri FG-klasse 5 låsebeslag og lås)

Algeco har nylig inngått en avtale med danske Mavako, om enerett til å selge deres spennende produkter i Norge og Sverige. Dette er en avtale vi har jobbet noen måneder med å forhandle frem, og vi er stolte og spente på hva samarbeidet kommer til å bringe. 

Mavako er et dansk selskap som ble grunnlagt i 2014 av Martin Kongshammer. I løpet av kort tid har de vist seg som en innovativ og kvalitetssikker produsent av låser og beslag til containere. I motsetning til låsebeslagene vi bruker i dag, som må borres og skrus fast, har de utviklet en lås i FG-klasse 5, den høyeste sertifiseringsklassen, som ikke trenger å monteres. Den tas av og på containere veldig enkelt, og gjør vår verden en hel del enklere. Låsen er sertifisert til høyeste sikkerhetsgodkjennelse av både danske og internasjonale forsikringsselskaper. 

De har også elektroniske løsninger hvor du kan låse opp containerne med mobilapp, og mange andre interessante låsesystemer i sitt sortiment. 

Vi er godt igang med å fylle på varelageret vårt, og allerede har vi solgt flere enheter. Kontrakten tilsier at alle i Norge og Sverige som kontakter Mavako, vil bli videresendt til oss, og de har allerede gitt oss flere nye kunder.

Der Mavako tidligere kun har konsentrert seg om det danske markedet, og vært lite representert ellers i Norden, vil dette samarbeidet få deres produkter frontet til en langt større salgsbase enn tidligere. 

– Algeco er uten tvil en drømmepartner. Vi er ledende på containere i Norge, og en stor aktør i det svenske markedet. Og vi ønsker å bli større. Et slikt samarbeid tilsier store muligheter for begge partene, sier Morten Brandt, Business Area Manager Container & Reefer. 

– Vi håper at samarbeidet mellom Algeco og Mavako kan få utnyttet det store potensialet i Norge og Sverige for våre containerlåser. Vi er overbevist om at Algeco og deres sterke salgsteam er det riktige valget for å markedsføre produktene våre, og ser frem til et godt samarbeid, sier Henrik Hansen, Head of Sales i Mavako.