Ny spesial-paviljong for autister

Algeco vant nylig en konkurranse utlyst av Oslobygg om å bygge en ny spesial-paviljong for autister på Haugen. Bygget skal være ferdig og overlevert til juli neste år, og arbeidet er allerede godt i gang. 

Vi har prosjektert detaljerte planløsninger med Moelven Byggmodul, og planen er å bruke høsten på å prosjektere ferdig. Deretter skal produksjonen igangsettes på nyåret, med grunnarbeidet gjort innen mars. 

I et prosjekt som dette, er det flere nødvendige hensyn som må tas. Det er viktig for kunden, så vel som oss, at planløsningen er optimal. Dette inkluderer en stor felles inngang til alle avdelingene, og hver avdeling skal ha nok areal til å oppholde seg i, samtidig som det skal være mulighet til å trekke seg tilbake. Det skal også være et behagelig arbeidssted for lærere, uten store forstyrrelser og bråk. Bygget skal ha tre avdelinger for autister på totalt 1 500 kvadratmeter. I tillegg til selve bygget, har Algeco også fått jobben å bygge en fullverdig skolegård som skal høre til. Om alt går etter planen, skal bygget leies ut til 2030.