Ny i Algeco: - Mye kunnskap rundt meg

Bjarne Undal begynte i Algeco 1. februar 2023, og har rukket å bli kjent med nye kunder, samt fått den gledelige overraskelsen at han allerede kjenner mange av kundene sine fra den forrige arbeidsplassen. 

38-åringen var tidligere produksjonsleder i LSE Byggesystemer, og er fortsatt fersk på Algeco-lageret. Han legger ikke skjul på at læringskurven har vært bratt, men det er slik han liker det. 

- Du skal lære mye, helst på én gang. Jeg liker best å bli kasta inn i det, så lærer jeg fort. Learning by doing, det er den greieste måten å gjøre det på, sier Bjarne. 

Det var Algecos varierte hverdag og omfangsrike produktsortiment som tiltalte ham ved jobben. Dessuten er han en menneskevenn, som liker å bli kjent med nye kunder og kolleger, og pleie kundeforholdene han allerede har. På lageret i Haugesund er det noen stamkunder han støter på nesten daglig, mange som han kjenner fra før. 

- Det var veldig uventet å treffe igjen gamle kunder fra den forrige jobben. Jeg var ikke klar over at de var store kunder her også! Det er morsomt å kjenne igjen folk, for da er ikke alt helt nytt, sier Bjarne. 

Ellers trekker han fram at han liker å bli utfordret både fysisk og mentalt. Derfor er han også et friluftsmenneske, som liker spesielt godt å fiske. Litt rolige helger i skog og mark er kanskje nødvendig etter de første hektiske arbeidsukene. 

- Det har vært veldig travelt siden jeg begynte, men jeg har lært mye og blitt selvstendig. Jeg elsker å lære nye ting. Jeg har voldsomt mye kunnskap rundt meg i kollegene mine, og samtidig lærer man mye av kundene som kommer. 

Nå gleder han seg til tiden som kommer, og å bli bedre kjent med resten av Algeco-teamet. 

- Jeg har hørt rykter om at det skjer noe sosialt etterhvert. Det blir veldig kjekt å treffe flere, og snakke med kolleger om andre ting enn bare arbeid!