Loopings Modulcover

Innovasjonen som sparer tid, penger og avfallsmengder.

I løpet av 2022 sparte Algeco Sverige seg for tusenvis av kilo plast, tre og spiker. Alt takket være Modulcover, et gjenbrukbart deksel fra Looping.

– Snart vil vi tilby det på hele det nordiske markedet, sier Karl Erik Valentin Hansen, Commerical Director Algeco Nordics.

Det var i fjor at Algeco begynte å teste de gjenbrukbare dekslene fra Looping for å beskytte Maxi- og Nordic High Class-modulene. Et vellykket prosjekt, som har ført til at partene er blitt enige om et utvidet samarbeid hvor Algeco skal benytte Loopings tjenestemodell.

– Produktets egenskaper gjør at montering og demontering av alternative engangsprodukter kan reduseres med inntil 75 prosent. Det gir oss mulighet til å fremskynde gjennomføringen av prosjekter, sier Valentin Hansen.

Totalt er cirka 300 av Algecos moduler i Sverige utstyrt med Modulcover under transport og lagring. Dette har betydd enorme besparelser på miljøet og engangsartikler som plast, tre og spiker.

– Våre kunder får emballasjefrie leveranser av moduler og kan være trygge på at de er godt beskyttet når vi lagrer dem.

Alle deksler er merket med RFID-teknologi. Looping utfører kontinuerlig skadestatistikk for å kunne forbedre produktet ytterligere og gi Algeco siste produktversjon.

– Dette vil igjen sikre enda bedre rutiner for vedlikehold og reparasjoner da vi enkelt kan fjerne beskyttelsen for å utføre arbeidet før vi setter den på igjen.

Hva er neste steg i samarbeidet?

– Sist vinter bestilte vi Modulcover for Algeco Norge, som skal brukes til heldagsrigg- og boligriggprosjekter. Snart vil vi tilby det på hele det nordiske markedet, sier Valentin Hansen.