Leveranse nummer 200

Vi leverte nylig container nr. 200 til Motek AS. Det ble feiret med blomster og en hyggelig markering. 

Det var i 2018 Motek tok kontakt med Algeco for å utarbeide et nytt containerkonsept. Året etter ble den nye løsningen lansert, med fast inventar som blant annet metallhyller, strømuttak, lys og personaldør. Dette har vært et stort samarbeidsprosjekt som har krevd mye nytenking og stort pågangsmot fra alle involverte, og vi er veldig stolte over at samarbeidet har båret frukter i form av så mye som 200 containere til nå. 

Og samarbeidet fortsetter. I skrivende stund har vi 4-5 containere til som er under innredning på verkstedet vårt. Dessuten har Motek kjøpt ca 200 verktøyskap av oss. Først ble skapene importert fra Tyskland og profilert hos oss, men da leveringstiden ble for lang, tok vi saken i egne hender. Vi igangsatte en produksjon av helt egen-utviklede skap på verkstedet vårt på Skytta, et skap som er helt unikt på markedet, og som Motek har eksklusivitet på frem til 1. april 2023. 

– Motek er virkelig med å bygge partnerskapet. De er veldig dyktige og veldig innovative, sier Kjell Hafsås, Key Account Manager i Algeco Norge. 

Ole Christian Kaada, produktansvarlig i Motek, deler entusiasmen: 

–  Vi i Motek er veldig fornøyde med at vi nå har passert 200 Motek-profilerte containere, som alle står ute hos våre kunder fulle av Motek-varer som kunden bruker fortløpende. 

– Hele tiden har vi hatt et godt samarbeid med det som i dag er Algeco. Vi jobbet godt sammen med konfigurasjonen før vi lanserte i august 2019. Siden den tid har vi hatt løpende god dialog rundt både containere og etasjeskapene. Jeg vil rette en spesiell takk til vår KAM Kjell Hafsås, som har trukket på de nødvendige ressursene, samt en stor takk til verkstedet hos Algeco som strekker seg langt for at hver eneste container skal være av ypperste kvalitet. Dette innebærer blant annet at Henrik og Dragan følger opp underleverandørene på en gode måte, slik at sluttresultatet blir av den høye standarden som det skal ha. De 200 containerne har bidratt til at vi har godt tilfredse kunder, selgere og salgssjefer, avslutter Kaada fornøyd.