– Det er rett og slett en glede å gå på jobb

Leif Feiring (55) er Algecos nye Project Sales Manager. Han har en bakgrunn innen headhunting og rekruttering, og har jobbet som leder og konsulent i 23 år. Veien inn i Algeco var noe tilfeldig. 

– Jeg jobbet på et rekrutteringsprosjekt og kom i kontakt med Algeco gjennom [Sales Director] Morten Værholm. Jeg fikk veldig sansen for ham og følte vi hadde en god dialog umiddelbart, så ble det bare sånn. Hadde det ikke vært for Morten, hadde jeg ikke begynt på denne reisen i det hele tatt, sier Leif.

Allerede fra første dag var det klart for ham at han var kommet til riktig sted. 

– Folk var veldig imøtekommende, blide og hjelpsomme. All honnør til Algeco for det. Det er rett og slett en glede å gå på jobb. Det er et godt og fremtidsrettet selskap, med innovative produkter, og masse ideer om hvor de vil, og det syns jeg er utrolig spennende. 

Selv om han fortsatt er såpass fersk at han ikke har fått bryne seg på de største prosjektene ennå, er Leif godt i gang med å kalkulere, prissette og sende ut tilbud. Blant annet er han involvert i den store Hestnes-tunnelen oppe på Espa. Den tidligere arbeidserfaringen kommer godt med. 

– Ikke at jeg føler meg så veldig gammel, men det sier litt om Algeco at de satser på erfaring og kompetanse. Det er stor allsidighet her, og det vitner om et selskap som forstår at fremtiden krever både det yngre og det eldre. 

Når han ikke er på jobb, er Leif gjerne ute på Rudskogen og kjører roadracing eller superbike. Som stevneleder for Ducati-foreningen, er han også ansvarlig for alt som foregår på banen når det italienske motorsykkelmerket har sine dager der ute. Litt av den samme farten og spenningen, kjenner han igjen i Algecos plass i verden. 

– Når du ser på hvordan verdensutviklingen går og hvilke muligheter som finnes med fleksible løsninger, er dette absolutt fremtiden. Algeco er et selskap som tilbyr mye, med alt fra barnehager og skoler til militærforlegninger, og store industriutbygginger og prosjekter på hver knaus rundt i hele landet. Utbyggingstakten i Norge er veldig stor, og jeg blir involvert i mye forskjellig. Det gleder jeg meg til.