Derfor er modulbygg perfekt som skoler og barnehager

Trenger du nye lokaler til skole? Her er fem grunner til hvorfor du bør vurdere å bruke modulbygg

Rette forhold fører til bedre læring 

God luftkvalitet og mye naturlig lys er avgjørende for et godt miljø som barn og unge trives i. Et godt inneklima er viktig for at elever og ansatte skal kunne konsentrere seg. Derfor bør du sørge for at luft- og lyskvaliteten er god, samt at både bygningene og ventilasjonsanleggene oppfyller gjeldende krav. Våre lokaler? De holder høyeste kvalitet i alle ledd. 

Ulike mennesker, rom og behov 

Mulighetene med modulbygg er uendelige fordi de tilbyr stor fleksibilitet og du kan velge det oppsettet du trenger. De er som massive byggeklosser uten bruksanvisning. Du kan sette sammen de forskjellige modulene akkurat som du vil. I tillegg kan du på et senere tidspunkt både endre og legge til moduler, hvis du for eksempel trenger mer plass eller om lokalene skal brukes til et annet formål. 

Lei eller kjøp - det er opp til deg 

Når du har bestemt deg for å bygge med moduler, er det opp til deg om du vil leie eller eie lokalene. En annen fordel er at de bygges på kort tid. Mens vi produserer lokalene kan byggeplassen klargjøres, noe som sparer både tid og ressurser. 

Smarte løsninger 

Når vi bygger våre lokaler, bruker vi anerkjente arkitekter. Dette for å møte barnas behov på best mulig måte. Tilpasning er viktig, ikke minst for å få mest mulig ut av den tilgjengelige plassen. 

Kompetanse og erfaring 

I Algeco har vi lang erfaring med skoler og barnehager. Vi vet hva som trengs og utvikler stadig vår kompetanse. Til og med bygningene våre utvikles kontinuerlig, spesielt for å overholde tekniske reguleringer og fremtidens behov.