Containerløsningen som gir et fullt operativt isolat

Algeco har utviklet en helt spesiell sammenleggbar 3-i-1-containerløsning med HEPA-filter. Nå kan sykehus og forsvar skaffe seg en fullkommen isolasjonsavdeling, enkelt og effektivt.

I lang tid har Algecos spesialprosjektavdeling arbeidet hardt med å utvikle en smart containerløsning som kan være til hjelp når et samfunn plutselig står overfor ulike uforutsette problemstillinger. Med sin sammenleggbare 3-i-1-intensivcontainer er dette oppnådd.

Hva inneholder 3-i-1-intensivcontaineren?

Denne spesialcontaineren leveres med en olivengrønn utside og forsterkede vegger og tak, slik at man enkelt kan feste og henge opp forskjellig utstyr. Den kommer også med et teknisk avlukke, inntak for EL, vann, medisinsk gass og kommunikasjon, samt en vinsj for å få veggene opp og ned. På innsiden er veggene hvite, og gulvet er lysegrått. Dermed blir det enkelt å sørge for godt renhold.

Skal det opprettes et fullverdig isolat, er det viktig å ha vanninstallasjoner på plass. Denne 3-i-1-løsningen kommer derfor med en kjele på 30 liter, en trykkpumpe, en gråvannspumpe og nødvendige ledninger og filtre. En god arbeidsbenk med vask er selvsagt også inkludert.

Av EL-installasjoner inneholder 3-i-1-intensivcontaineren blant annet flere LED-lysarmaturer, UPS 3 KW – som støtter kritisk medisinsk utstyr, en separat kanal i taket med åtte dobbeltuttak og jordfeilbryter, samt to dobbeltuttak over vasken.

Containerne kommer i tillegg med HVAC-installasjoner som er med på å sikre god luftkvalitet. HEPA-filtrene som benyttes er også svært gode, og tilfredsstiller strenge krav.

Medisinsk gassinstallasjon som redder liv

Det kan raskt oppstå situasjoner på midlertidige isolat hvor det er behov for livreddende hjelp. Hver 3-i-1-intensivcontainer som leveres av Algeco har derfor et separat fordelingspanel i taket med fire uttak til oksygen, to uttak til N2O, og fire uttak til medisinsk luft. Containerne har også medisinsk luftkompressor, gassalarmpanel og trykkvern.

Med slike installasjoner kan isolatet enkelt ta hånd om pasienter i alle tenkelige situasjoner. Dersom en akutt krise skulle oppstå, vil det ikke være nødvendig å flytte pasienten til et sykehus for pustehjelp eller annen livreddende behandling. Alt kan tas hånd om på stedet.

Enkelt å flytte og sette opp isolat med containerløsningen

Sammenleggbare intensivcontainere kan transporteres og settes opp på 1–2–3. Du kan dermed flytte isolatet ved behov, uten store vansker. Vi har også kort leveringstid, og kan tilpasse intensivcontainerne etter spesifikke ønsker dersom det er nødvendig. Se også smittevernsenheter og beredskapscontainere.

Interessert i å finne ut mer om våre 3-i-1-intensivcontainere? Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg.