Armeringskutter gjør byggeprosjektene mer presise

Algecos sortiment er spekket med produkter som gjør arbeidshverdagen enklere for alle som jobber med bygg og konstruksjon. Et av verktøyene vi er stolte av å tilby innen forskaling og byggutstyr, er armeringskutteren

I samarbeid med danske Kyocera Unimerco Fastening leverer Algeco TJEP Rod cutter, som er spesialdesignet for presis og effektiv kapping av armeringsjern, gjengestenger og formstager. Med sin imponerende skjærekraft og skjærehastighet, høye presisjon og brukervennlige design, kan armeringskutteren brukes til et bredt spekter av byggeprosjekter og konstruksjonsoppgaver. 

Det er flere kjennetegn ved produktet som gjør at det skiller seg ut i bransjen. Ett av dem er dets holdbarhet. Fordi den er konstruert av materialer i høy kvalitet, er TJEP’s rod cutter garantert lang levetid og krever minimalt med vedlikehold. 

Den kutter også på en måte som bevarer jernets kvaliteter etter kutting. Den kutter kaldt, som vil si at jernet ikke blir varmt under kutting, og den etterlater ingen grader på det kappede jernet. Dessuten lager den minimalt med gnister under arbeidet. 

Et annet kjennetegn er pålitelighet. Da den er batteridrevet og laget av robuste materialer, kan rod cutteren tas med hvor som helst, og tåler selv de mest krevende arbeidsforholdene. 

Den er også designet med god ergonomi i tankene, med blant annet et flyttbart grep, som gjør den behagelig å bruke og reduserer belastningen på brukeren. 

Algeco leverer to modeller i forskjellige størrelser: RC20A og RC30A. Førstnevnte er ideell der man skal gjøre små til mellomstore skjærejobber. RC20A jobber seg enkelt gjennom tykkelser opp til Ø20 millimeter, og sammen med en imponerende skjærehastighet på opptil 2000 RPM er den perfekt for å utføre oppgaver raskt og effektivt. Dersom du trenger ekstra kapasitet, eller om arbeidsstykkets tykkelse er opp til Ø30 millimeter, er den kraftigere modellen RC30A ideell. 

Kyocera Unimerco Fastening har mer enn 60 års erfaring med å utvikle brukervennlige og effektive verktøy for innfestning, og leverer også jernbindemaskiner for Algeco. 

Lurer du på noe angående vårt utstyr? Ta kontakt for en hyggelig prat!