Algeco vinner kontrakt i Eskiltuna

Algeco har vunnet kontrakt for å bygge fire midlertidige klasserom som skal være klare til skolestart 20. august. Det er en veldig krevende tidsplan fra kontrakt til ferdig hus, men vi føler oss optimistiske og tar utfordringen på strak arm.

Store utfordringer

– Det er store utfordringer ved dette oppdraget hva gjelder tidsplan. Likevel føler vi oss trygge når det kommer til prosessen og produktet vi skal levere, noe som betyr at vi har store forhåpninger om å gjøre dette innenfor fastsatt tidsramme. Vi har hatt en god dialog med Eskilstuna kommune helt fra tildeling av kontrakten, og de er meget klar over de utfordringene vi står overfor, sier Kristian Grimsbo, Operational Head for Algeco.

En og en halv måned fra kontrakt til ferdig hus – dette er tiden vi skal gjennomføre fire midlertidige klasserom i Eskilstuna på. Modulene er på lager i dag, så den store utfordringen er først og fremst å få vann, kloakk og elektrisitet til bygningen, og det at Sverige nå starter ferien, gjør det vanskeligere å få tak i installatørene. For å takle den tøffe tidsplanen som nå er satt, starter byggeprosjektet umiddelbart. 

Lang erfaring med modulær leasing

Algeco har lang erfaring med midlertidige lokaler, da vi er en av Norges største aktører innen modulær leasing. Vi har utviklet et konkurransemodulært system som er bygget for å møte alle krav og ønsker.