Algeco Norge kjøper HK Container i Bergen

Algeco satser tyngere i Bergens regionen. Algeco Norge og Kranringen Holding AS har inngått avtale hvor Algeco overtar container og modul virksomheten til HK Container AS.

Vi er svært fornøyd med at vi har kommet til enighet med Kranringen Holding AS om å overta deres container og modul virksomhet i Bergen. Dette gir oss grunnlaget for å ytterligere forbedre tilbudet til våre kunder sier Steinar Aasland, MD for Algeco i Norden. Gjennom oppkjøpet vil vi kunne tilby våre kunder økt kapasitet og service innenfor container leie og salg, kjøle og fryse container, samt styrke vårt tilbud til entreprenørbransjen innen anleggsbrakker. Steinar legger til at Algeco jobber for å skape smarte rom hvor folk kan leve, jobbe og lære, og vi ser fram til å dekke Bergens regionen på en enda bedre måte.

Ivar Nilsen, som representere Kranringen Holding sier at de er glade for å finne en god løsning for contaienr virksomheten sammen med Algeco og at de ansatte som var tilknyttet denne delen av virksomheten er sikret en spennende framtid i en av Nordens ledende aktørere.

Kenneth Aagesen som har ledet HK Container i en årrekker ser fram til å bli en del av Algeco som rendyrker leveranser av containere, moduler og andre smarte midlertide løsninger.

Mer informasjon:

Algeco: MD Nordic, Steinar Aasland, Email: steinar.aasland@lageco.com , Mob: 90642696. web: www.algeco.no

Kranringen Holding AS, Ivar Nilsen, Email in@imn.as , Mob: 99499958 www.hkcontainer.no