Algeco lanserer sin nyeste ESG-rapport – med en utslippsreduksjon på 30,7 prosent

LONDON (21. Mars 2024) – Algeco, som er en del av Modulaire Group, og en ledende leverandør av midlertidige bygg og tjenester i Europa og Asia-Stillehavsområdet, har publisert sin nyeste globale bærekraftsrapport. Den viser at selskapet er på rett kurs for å nå sine mål for 2025, med en betydelig reduksjon på 30,7 prosent i Scope 1 og 2-utslipp siden 2020.

I ESG-rapporten for 2023, "Modular Solutions for a Circular Economy", beskriver selskapet hvordan de tar skritt for å bekjempe klimaendringer. Rapporten deler Modulaire Groups ESG-hensikt, strategi, forpliktelser og fremdrift mot sine mål.

– Vår bærekraftige sirkulære forretningsmodell – Loops within Loops – fortsetter å levere fantastiske resultater både for vår virksomhet og våre kunder. Vi bruker innovative designløsninger for å produsere modulære enheter som kan være i drift lenge og gjenbrukes. Produkter som bruker mindre materiale og produserer mindre avfall. I dag produserer vårt selskap over 30 prosent mindre karbondioksidutslipp, bruker 55 prosent mindre vann og sender 75 prosent mindre avfall til deponi sammenlignet med 2020. Vi er stolte av vår prestasjon og våre produkter, sier Inder Poonjai, Director ESG and Sustainability.

Mark Higson, CEO:

– Jeg er mer overbevist enn noensinne om at Modulaire Group gjør en verdifull innsats i arbeidet med å bygge en sirkulær økonomi. Vi leverer tilpasningsdyktige og resirkulerbare modulære løsninger som hjelper våre kunder å raskt tilpasse seg til endrede befolkningsbehov og klimaforhold. Våre lavutslippsservice sentre setter en ny ESG-standard over hele gruppen og demonstrerer tydelig vårt strategiske fokus på elektrifisering, fornybar energi og beskyttelse av biologisk mangfold.

Noen nøkkeltall i ESG-rapporten:

• 30,7 % reduksjon av Scope 1 og 2 markedsbaserte utslipp (sammenlignet med 2020)
• 67 % fornybar energi
• 55 % mindre vannforbruk (sammenlignet med 2020)
• 75 % mindre avfall til deponi (sammenlignet med 2020)
• 33 % lavere LTAFR (sammenlignet med 2022)
• 5 145 timer med frivillig arbeid
• 4 EcoVadis-medaljer

Her kan du laste ned Modulaire Groups ESG-rapport for 2023: Modular Solutions for a Circular Economy.

Om Modulaire Group

Modulaire Group er ledende innen salg og utleie av midlertidige bygg og tjenester i Europa. Vi skaper smarte rom for mennesker å arbeide, lære og leve. Vi hjelper kunder med å finne den rette romløsningen, uansett behov. Modulaire har virksomhet i 23 land, med over 330 000 moduler. I store deler av Europa og Storbritannia opererer selskapet under merkevaren Algeco.

Andre merker inkluderer Advanté i Storbritannia, Altempo i Frankrike, Algeco Chengdong i Kina, Ausco og NET Modular i Australia, samt Portacom i New Zealand. På Modulaire Groups nettsted kan du lære mer om vårt ESG-arbeid.

For mer informasjon, kontakt:

Kristian Grimsbo, Marketing & ESG Director Nordics
kristian.grimsbo@algeco.com
+46702390472

Media enquiries:

Teneo
modulairegroup@teneo.com
+44 207 353 4200