Algeco i Spanias Grand Prix

Formel 1-føreren Lewis Hamilton var ustoppelig i sin Mercedes i Spanias Grand Prix i 2020. Nederlenderen Max Verstappen, som ble nummer to, var 24 sekunder bak. Kan moduler fra Algeco, som er smart designet og komfortable, være en del av britens suksess?

Vi skal la det være usagt, men faktum er at Algecos modulbygg spilte hovedrollen dette året ved å levere smarte arenaløsninger for alle som jobber på de ulike F1-lagene.

Byggene er ideelle når det gjelder effektive og raske løsninger for overnatting og arbeidsplasser ved ulike arrangementer. For eksempel messer, kongresser eller sportsarrangementer – som den spanske Grand Prix, er en av Algecos spesialiteter.

De er raske og enkle å montere og hver modul er tilpasset og kan utstyres etter kundens ønsker. Modulene oppfyller også, ved siden av F1 sine krav til estetikk, design og komfort, gjeldende sikkerhetskrav og er laget av lavutslippsmaterialer.

Circuit de Barcelona-Catalunya var denne sesongens sjette race og ble arrangert til tross for korona-pandemien – uten tilskuere. Hamilton, som kvalifiserte seg til pole position, beholdt førsteplassen gjennom hele løpet og klarte å krysse mållinjen uten videre utfordringer etter å ha fullført 66 perfekte runder og raske dekkskift.

Hamilton var på toppen av VM-tabellen før løpet, foran Valtteri Bottas fra Finland, og takket være seieren økte gapet mellom dem. Elleve race senere kunne han feire sin syvende VM-tittel – hans fjerde på rad – foran Bottas, som beholdt andreplassen resten av sesongen.

Sesongen 2023 starter i Bahrain den første helgen i mars og avsluttes i Abu Dhabi den siste helgen i november. De to siste årene er det Max Verstappen som er verdensmester.