Algeco flytter til nye lokaler

Mandag 20. februar er hovedkontoret til Algeco flyttet til Maskinveien 28 på Forus i Stavanger.

Selv om det bare er fire minutter fra vårt gamle kontor til det nye, krysser vi altså kommunegrensa fra Sandnes til Stavanger. Her skal vi være i minst fem år, med opsjon om fem nye år når den tid kommer. 

Det blir en ny hverdag i de nyoppussede lokalene for våre ansatte innen alt fra administrasjon, finans, HR, innkjøp, salg, prosjektledelse og forvaltning. Det nye kontoret inneholder 27 arbeidsplasser, møterom, fellesområder som stort og åpent velkomstområde, kantine, treningsrom og en sosial sone med shuffleboard. Siden våre gamle lokaler er fra tiden da vi fortsatt var Malthus Uniteam, får gamle og nye kolleger en ny begynnelse ved å flytte inn i lokaler som er tvers igjennom Algeco. 

Fordi miljø og bærekraft er viktige kampsaker for Algeco, er vi opptatt av å gjøre flytteprosessen så miljøvennlig som mulig. Vi møblerer de nye lokalene med både nytt og gammelt. Alt nåværende understell blir tatt med videre, men vi supplerer med nye bordplater fra Velma. I stedet for å kjøpe alt nytt, bistår Crifo med brukte kvalitetsmøbler. Slik får vi en ny look med god, grønn samvittighet. 

Algeco-logoen er allerede på plass på det nye byggets fasade, og nå gleder vi oss til å komme på plass og ønske deg velkommen!