Hotellbygg med stor funksjonalitet

by Best Western Trondheim Airport

Hotellbygg med stor funksjonalitet 

Sure Hotel ved Trondheim lufthavn består av 102 moduler fra Algeco. Til sammen har hotellet 126 rom, samt hyggelige møterom, treningsrom, badstue og utvendige terrasser. Modulbygget måler omkring 3500 kvadratmeter.

Der et standard hotell trenger tre til åtte måneder på å bygges, sto Sure Hotel ferdig på 70 dager, takket være Algecos modulløsninger. Bruken av moduler åpner opp en rekke muligheter og innovative løsninger, både inne og ute. 

Sammen med kunden planla Algeco mange spennende planløsninger. Vi hadde et stort fokus på digitale løsninger, som gjør at behovet for ansatte er blitt redusert. Dessuten har hotellet et behagelig inneklima med lyse, moderne og utsmykkede overflater. Energiklasse og forbruk er etter siste standard, og varmesystemet er knyttet til lokalt fjernvarmeanlegg.

Hotellet er satt sammen av fabrikkproduserte bygningsmoduler ved Modultech, Algecos leverandør i Estland.

Grønne uteområder og miljøvennlig bygg

Det er opparbeidet fantastiske grøntområder i tilknytning til hotellet, med ansikt og utsikt mot sjøen. Hotellet har takterrasse og utkikkspunkt, støpt terrasseplass på sjøsiden med uteservering som er inkludert i det gode tilbudet ved hotellet.

Ikke bare er Sure Hotel effektivt satt sammen og praktisk i bruk, men den modulære byggeteknikken er den mest miljøvennlige. Utslippene under byggeprosessen er små, og alle moduler fra Algeco kan gjenbrukes - Sure Hotel er intet unntak. Det er fullt mulig å demontere hotellet og sette det opp et annet sted. Dette er et bærekraftig mål Algeco jobber mot på alle sine prosjekter: redusere utslipp, gjenbruke materialer, og til slutt resirkulere.