Bruker ingen andre enn Algeco

Entreprenør Frode Olsson AS har over 25 års erfaring i entreprenørbransjen og driver med alt innen betongarbeid, fra små uteområder til veianlegg og større leilighetskomplekser. Algeco har vært deres faste leverandør av forskalingskassetter i alle år. 

- For oss finnes det ingen andre alternativer. Det er ikke noe spørsmål fra vår side hvem sitt utstyr vi skal bruke. Det er Algeco sitt, sier Sten Larsen, forskalingssnekker og bas hos Entreprenør Frode Olsson AS.

Fast kunde siden 90-tallet

Frem til Algeco kjøpte opp Malthus Uniteam i 2019, var det Malthus som var leverandør – og samarbeidet har fortsatt etter oppkjøpet. Selskapet trekker frem flere prosjekter i Sandnes, Hafrsfjord og Hundvåg som i den siste tiden har brukt kassetter fra Algeco. 

- Vi har brukt Malthus-kassetter siden begynnelsen av 90-tallet. Navnet Algeco er ganske nytt her i distriktet, men vi forholder oss til den samme gjengen, så vi har ikke merket noen endring fra det produktet vi hadde tidligere til det vi har nå. Det eneste er kanskje at det har blitt raskere leveringstid. Og litt mer struktur. Jeg føler ting glir lettere nå enn det har gjort før.

Allsidige og effektive

Gode kassetter er viktig for alle i bransjen som skal forskale mur, og Algecos forskalingssystem er det mest solgte i Norge. Larsen trekker frem kassettenes allsidighet som en grunn til suksessen, for da er de lette å bruke, som igjen gjør at man får mye for prisen.

-  Effektiviteten er veldig høy på dem. Og det er klart det er viktig når man jobber med løpemeterpris. Jo fortere du legger 15 meter med mur, jo mer tjener du. De er veldig enkle å manipulere og trikse til med forskjellige størrelser og lengder og alt man måtte ønske. Det er et fleksibelt og bra system, avslutter han.