Algeco leverer boligløsninger til Nannestad kommune

Lyse og hyggelige. Slik beskrives de ti boligmodulene som Algeco har levert til Nannestad kommune. En permanent løsning som erstatter gamle og slitte boliger for vanskeligstilte.

Det dreier seg om en totalentreprise med ti moduler som skal fungere som fem boliger på totalt 205 kvadratmeter. De er designet med våtromstandard i alle rom, har åpen planløsning over kjøkken og stue, soverom og et romslig bad. I tillegg har hver enhet en integrert utebod og et separat teknisk rom som kun driftspersonell har tilgang til.


– Modulene er lyse, trivelige og passer godt inn på tomten. Vi har forsøkt å balansere mellom robusthet og mulighet for å skape et trivelig hjem for den enkelte beboer, sier Roy Rene Midtrud, prosjektleder i Nannestad kommune.

Også kjøkkeninnredning og forberedelser for installasjon av hvitevarer har vært inkludert i leveransen. Alle tilpasninger er basert på erfaringer fra lignende prosjekter. Og Roy Rene Midtrud er fornøyd med hvordan leveransen har gått.


– Vi har hatt et meget godt samarbeid med Algeco i utvikling og gjennomføring av prosjektet. Modulene ble oppført på meget kort tid, sier han.

Oppholdsrom med åpen planløsning
Romslig bad
Kjøkken